Huisdierenportret / Bolle Buik / Portretsessies en gezinsportretten

Keuze uit verschillende sessies 

* Stoefboekjessessie

* Portret-op-de-kastsessie

* Portret-aan-de-muur-sessie

* Albumsessie

* Fine-Art-portretsessie

Basispakket start aan €250

Voor uitgebreide info; aarzel niet om contact op te nemen = studioketels@gmail.com of 055/309.809

Speciale formules

Huwelijken

Reportages

Muzikantenportret

Communieportret

Zakelijk portret

Pasfoto’s

Set van 6 pasfoto's EU = €12

Extra 6 foto's bij een basispasfotoset = €3 extra

Set van 2 pasfoto's Visum America = €12

Digitale pasfoto = €25

Info

Digitale bestanden bij een shoot

Net zoals u bij de bakker ook niet het volledige recept bij uw taart meekrijgt, of bij de behangfirma het sjabloon van het papier, is het normaal dat u bij de vakfotograaf niet zomaar de digitale bestanden meekrijgt of kan aankopen. Een beeld is namelijk een creatie van de fotograaf, dat door de wetgeving op auteursrecht wordt beschermd. In deze wet wordt oa. gesteld dat het digitale bestand ten allen tijde eigendom blijft van de fotograaf, en het bijgevolg verboden is om te reproduceren, kopiëren of gebruiken zonder toestemming. Info over deze wetgeving kan u hier vinden

Bovendien is het digitaal bestand ook net dat wat voor de broodwinning van de fotograaf moet zorgen. Net zoals bij de bakker het recept pas rendeert wanneer het product wordt verkocht, is het bij de fotograaf net zo. Die haalt niet zijn verdiensten uit het maken van de opnames, maar wel uit de verkoop van de afgewerkte producten die hij maakt met die opnames. Het is dus zeker een niet te verwaarlozen argument om de bestanden niet zomaar uit te delen of te verkopen, want beelden worden uiteraard nooit onafgewerkt aangeleverd. Dat zou betekenen dat nabewerkingsuren niet worden vergoed, en staat dus ronduit gelijk met verlies voor de professionele fotograaf.

Daarnaast, wordt er heel veel vakkennis, ambacht en tijd in de afwerking van de beelden gestopt, en dragen deze dan ook een duidelijk – creatief – signatuur van de fotograaf. Vervolgens staat de fotograaf ook garant voor een kwalitatief eindproduct (namelijk een afgewerkte afdruk, canvas, album of iets dergelijks). Deze wordt verkregen door een nauwe samenwerking met een professioneel fotolabo. De fotograaf werkt dan in dezelfde kleurruimtes van het labo, en via een volledig gekalibreerd systeem. De dragers van deze eindproducten zijn bovendien eveneens hoogwaardige, kwaliteitsvolle producten, die met zorg geselecteerd zijn.

Beelden die u laat afwerken door Studio Ketels op een eindproductontvangt u volledig gratis in webresolutie met watermerk, voor vrij gebruik op de sociale media. (Deze versies zijn niet bedoeld om af te drukken. Het weghalen van het logo is uiteraard een inbreuk op de wet)

Enkel bedrijven kunnen beelden aankopen. Dit oa voor websites en reclamedrukwerk.

Aan particulieren worden GEEN digitale bestanden verkocht!

De rechten van Karen Ketels worden actief opgevolgd en vertegenwoordigd door SOFAM.

 

Menu