Basisformules

Pasfotoset = €12 

Digitale pasfoto = €20 

Quickshoot = €49 

Minishoot = €60 

Studioshoot = €95 

Locatieshoot met daglicht = €125 

Locatieshoot met lampen = €175 

Speciale formules


Bolle-buikshoot

9-Maandenshoot

1ste levensjaarshoot

6-jaar opvolgshoot

Communieshoot

Loveshoot

Huwelijksreportage & Day-after-sessie

Reportage van uw feest/plechtigheid

Productfotografie

Bedrijfsreportage

Zakelijk portret

Info

Aarzel niet voor de specifieke invulling en prijzen van de speciale shootformules, geheel vrijblijvend contact op te nemen! 

Niet inbegrepen in de shoots is de afwerking van de Beelden.

De afwerking gebeurt enkel op zorgvuldig uitgezochte kwalitatief hoogwaardige, luxueuze producten.

De afwerking kan bestaan uit bv. canvas, dibond, plexi, hout, ingekaderd, album, kijkdoos, fotobox, chromaluxe, kaartjes, fotoframes, glasbox, woodbox …. Prijslijst op aanvraag.

Bij boeking van een shoot krijgt u een uitgebreide brochure met alle tips en weetjes ter voorbereiding van uw shoot.

 

Digitale bestanden bij een shoot

Net zoals u bij de bakker ook niet het volledige recept bij uw taart meekrijgt, of bij de behangfirma het sjabloon van het papier, is het normaal dat u bij de vakfotograaf niet zomaar de digitale bestanden meekrijgt of kan aankopen. Een beeld is namelijk een creatie van de fotograaf, dat door de wetgeving op auteursrecht wordt beschermd. In deze wet wordt oa. gesteld dat het digitale bestand ten allen tijde eigendom blijft van de fotograaf, en het bijgevolg verboden is om te reproduceren, kopiëren of gebruiken zonder toestemming. Info over deze wetgeving kan u hier vinden

Bovendien is het digitaal bestand ook net dat wat voor de broodwinning van de fotograaf moet zorgen. Net zoals bij de bakker het recept pas rendeert wanneer het product wordt verkocht, is het bij de fotograaf net zo. Die haalt niet zijn verdiensten uit het maken van de opnames, maar wel uit de verkoop van de afgewerkte producten die hij maakt met die opnames. Het is dus zeker een niet te verwaarlozen argument om de bestanden niet zomaar uit te delen of te verkopen, want beelden worden uiteraard nooit onafgewerkt aangeleverd. Dat zou betekenen dat nabewerkingsuren niet worden vergoed, en staat dus ronduit gelijk met verlies voor de professionele fotograaf.

Daarnaast, wordt er heel veel vakkennis, ambacht en tijd in de afwerking van de beelden gestopt, en dragen deze dan ook een duidelijk – creatief – signatuur van de fotograaf. Vervolgens staat de fotograaf ook garant voor een kwalitatief eindproduct (namelijk een afgewerkte afdruk, canvas, album of iets dergelijks). Deze wordt verkregen door een nauwe samenwerking met een professioneel fotolabo. De fotograaf werkt dan in dezelfde kleurruimtes van het labo, en via een volledig gekalibreerd systeem. De dragers van deze eindproducten zijn bovendien eveneens hoogwaardige, kwaliteitsvolle producten, die met zorg geselecteerd zijn.

Beelden die u laat afwerken door Studio Ketels op een eindproductontvangt u volledig gratis in webresolutie met watermerk, voor vrij gebruik op de sociale media. (Deze versies zijn niet bedoeld om af te drukken. Het weghalen van het logo is uiteraard een inbreuk op de wet)

Enkel bedrijven kunnen beelden aankopen. Dit oa voor websites en reclamedrukwerk.

Aan particulieren worden GEEN digitale bestanden verkocht!

De rechten van Karen Ketels worden actief opgevolgd en vertegenwoordigd door SOFAM.

 

Menu