Een beeld in het groot zien? Gewoon even aanklikken!

baby - Peuter - Kleuter

Newborn, baby en 1ste levensjaar

Pasgeboren babytjes veranderen iedere dag. Een prachtig babyportret van deze snel voorbij vliegende tijd, is dan ook echt iets om te koesteren!

Voor een newbornportret kom je binnen de 14 dagen na de geboorte langs. De babytjes slapen dan nog heel onbezorgd, en zijn mooi te fotograferen.

 

Bij Studio Ketels kan je terecht voor verschillende babyportretten:
Een portretsessie voor het geboorte- of bedankingskaartje / De afwerking van de doopsuikerdoosjes / Knus newbornportret in de heerlijk verwarmde studio / een portretsessie op X maand.

Daarnaast is er ook het unieke 1ste-levensjaarportret. In geen enkele andere periode in je leven zet je zo'n spectaculaire ontwikkelingsstappen als in je eerste levensjaar, en voor je het weet is die tijd voor altijd voorbij... Daarom leg ik de belangrijkste fasen in baby's eerste jaartje voor altijd vast in prachtige beelden! In 5 korte portretsessies in de studio, worden de belangrijkste stappen in beeld gebracht. Op het eind van dit bijzondere jaar worden de beelden gemonteerd tot 1 panoramabeeld, en afgewerkt om bij je thuis aan de muur te hangen.

Peuter en Kleuter

Na de eerste verjaardag, is jouw babytje overgegaan naar de peuterfase. Dat levert meestal super schattige portretten op. Spelen, stappen, zich uitleven... het komt allemaal aan bod. En ook kleutertjes kunnen langskomen voor hun aandoenlijke portret!

EN Later...

Stijlvol en tijdloos

Babytjes (en al wie ouder is) worden bij Studio Ketels steeds tijdloos geportretteerd. Ik werk met licht en een onderwerp; fotografie in zijn puurste vorm dus. Over 20 jaar zal het portret van uw baby bijgevolg nog steeds in uw interieur passen :)

© STUDIO KETELS

PolyArtes Bvba

Korsele 1, 9667 Horebeke

055/309.809

studioketels@gmail.com

Btw = 0837.648.151

 

 

Recentste update website: Maart 2019

© 2015-2019

Openingsuren PASFOTO'S & Afhalingen bestelling

Maandag = 17.00-19.30u

Woensdag = 14.00-16.00u

Zaterdag = 10.00-12.00u