Een beeld in het groot zien? Gewoon even aanklikken!

Kinderportret

Mooie portretten om te koesteren

Wil jij graag de tijd bevriezen, zodat herinneringen nooit verloren gaan? Laat dan jouw oogappel(s) portretteren! Het is nu alvast een speciale belevenis dat mooie portretten oplevert, maar later wordt het pas echt heel waardevol, wanneer de kinderen volwassen zijn en ze de verloren tijden kunnen koesteren. En de kleinkinderen... die zien dan meteen hoe erg ze op hun ouders lijken...
Een leuk verjaardagsportret, zomaar een sessie om het leven te vieren, of iets voor een speciale gelegenheid?
Bij Studio Ketels kan je er voor elk kinderportret terecht!

Het 6-jaar-opvolgportret

Mag het iets super speciaals zijn? Kies dan voor het 6-jaar opvolgportret! Geen betere portretformule om de tijd zo in beeld te brengen!

Je kan starten als baby tot lagere school, de cyclus van de lagere school vormt ook 6 jaar, en dan heb je nog de middelbare school. Kom jaarlijks met jouw spruit langs rond zijn/haar verjaardag voor een quicksessie in de fotostudio. Van elk jaar wordt 1 portret afgewerkt om in collage aan de muur te hangen. Gaat uw zoon of dochter op 18 het huis uit? Dan heeft u intussen een prachtige muur vol herinneringen! Per cyclus van 6 jaar wordt tevens een prachtig lederen boekje gemaakt met het hoogtepunt van elke sessie.

Mogelijkheden

Een klassiek, tijdloos en stijlvol portret kan in de fotostudio. Maar we kunnen uiteraard ook naar buiten; de natuur in, of naar een bijzondere locatie, of zelfs gewoon ontspannen bij jou thuis... Vooraf bespreken we jouw wensen!

En later...

Een persoonlijke noot

Toen mijn broer en ik klein waren, lieten onze ouders ons ieder jaar portretteren bij de fotograaf. Een hele belevenis op mijn verjaardag, maar nu, 20 en 30 jaar later, een cadeau van onschatbare waarde!!

Vervlogen kindertijd, maar wel voor altijd op beeld om te koesteren! Omdat ik zelf aan den lijve heb ondervonden hoeveel zo'n kinderportret waard is, heb ik zelf een mooi product ontworpen in de vorm van het 6-jaar-opvolgportret. Een reeks die 3 keer kan worden herhaald voor de 18de verjaardag!

© Studio Ketels

PolyArtes Bvba

Korsele 1, 9667 Horebeke

055/309.809

studioketels@gmail.com

Btw = 0837.648.151

 

Recentste update website: april 2018

 

© 2015-2018

Openingsuren PASFOTO'S & Afhalingen bestelling

Maandag = 17.00-19.30u

Woensdag = 14.00-16.00u

Zaterdag = 10.00-12.00u