Een beeld in het groot zien? Gewoon even aanklikken!

Muzikantenportret

Het belang van een professioneel portret

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden... Communiceert u naar professionele concertzalen en organisatoren dat u een pro bent? Dan moet dat ook te zien zijn in uw portret. Laat zien dat u werkelijk voor kwaliteit staat, door ook aandacht te besteden aan uw portret.

Concertorganisatoren hebben kwaliteitsvol beeldmateriaal nodig voor de aankondigingen op hun website, in hun concertbrochures, op aankondigingsaffiches of -flyers. Maar ook u kan nood hebben aan een goed muzikantenportret voor uw eigen website, curriculum, of marketingmateriaal. Kortom; overal waar u als professionele muzikant uw intrede maakt, heeft u professionele beelden nodig.

En dat is waar ik u bij kan helpen!

Mogelijkheden

Heeft u een sprekend portret nodig als solist, ensemble, koor, orkest, harmonie,...

dan kan u zeker op mij een beroep doen!


Voor professionele musici is er een aangepast pakket, afgestemd op de noden van de hedendaagse musicus, cultuurhuizen en concertpodia.

 

Gaat u voor echte klasse? Dan is een sober en stijlvol studioportret helemaal aangewezen. Indien u in een specifiek decor geportretteerd wil worden (een concertzaal, kerk, kasteel,...) dan is dat uiteraard ook allemaal mogelijk!

 

Heeft u een specifiek doel? Bv. een portret voor een cd-boekje, iets voor op affiches die in het straatbeeld terecht komen, of gewoon een portret om uw curriculum of sociale media op te smukken? Op voorhand bespreken we waar de beelden moeten voor dienen, en maken we een plan op maat!

 

Ook hobbyisten kunnen uiteraard voor mijn lens komen staan. Wie een groot hart heeft voor zijn/haar instrument, en zo wil geportretteerd worden, is meer dan welkom bij Studio Ketels!

 

Heb je een bijzonder instrument, en wil je er graag een prachtig beeld van aan jouw muur (bv. voor in jouw muziekkamer of opnamestudio? ) Neem dan zeker contact op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn!

Mijn speciale band met musici

Voor ik mijn diploma als fotograaf behaalde, slaagde ik voor mijn Masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Mijn specialisatie is oude muziek, en ik ben zelf ook actief als professionele muzikante met mijn ensemble ardalus (ardalus.be)
Voor mij is het portretteren van muzikanten dus iets heel natuurlijks en bijzonders! Ik betrek dan ook graag mijn ervaringen als musicus bij het maken van een muzikantenportret.

© STUDIO KETELS

PolyArtes Bvba

Korsele 1, 9667 Horebeke

055/309.809

studioketels@gmail.com

Btw = 0837.648.151

 

 

Recentste update pagina: Maart 2019

© 2015-2019

Openingsuren PASFOTO'S & Afhalingen bestelling

(open zonder afspraak)

Maandag = 17.00-19.30u

Woensdag = 14.00-16.00u

Zaterdag = 10.00-12.00u