Een beeld in het groot zien? Gewoon even aanklikken!

ZwangerschapsPORTRET

De waarde van een koesterportret

Een zwangerschap is een super bijzondere periode in je leven, die zo voorbij is. Wil je deze periode graag koesteren? Of jouw kinderen, als ze later groter zijn, laten zien hoe het was net voor ze geboren werden? Dan is een zwangerschapsportret een geweldig idee! Geen gewoon kiekje, maar een professioneel, stijlvol en tijdloos zwangerschapsportret waarin jij en jouw buik schitteren!

Mogelijkheden

Kies je voor een studiosessie voor een tijdloze, klassieke afwerking? In de fotostudio is het knus en intiem, en uitermate geschikt voor wanneer je bv. ook naakt of in lingerie geportretteerd wenst te worden.

 

Maar ook een locatie kan bijzonder mooie zijn voor een bolle-buik-portret. Heel fijn is dat dan ook het seizoen een hoofdrolspeler kan zijn in het beeld.

 

Sta je als toekomstige mama graag helemaal alleen op de foto, of kies je voor portretten met jouw partner en zelfs met de rest van het gezin?

 

Kom je langs voor een 1-malig zwangerschapsportret, of wil je die unieke bolle-buikfase vastleggen in 9 stapjes?

Kies je voor 1 portretmoment, dan is de 32ste tot de 36ste week het ideale moment.

 

De 9-maanden-sessie is een heel speciale portretformule, waarin ik de bijzondere tijd die een zwangerschap is, helemaal voor je vast leg op beeld. Echt iets om te koesteren dus! Je komt 9 keer langs in de studio voor een kort portretmoment. Vanaf de 2de maand kom je iedere maand kort langs, en dan na de bevalling nog eens voor een pose met de baby. Dit alles wordt afgewerkt in een prachtig beeld voor aan de muur.

En later...

© Studio Ketels

PolyArtes Bvba

Korsele 1, 9667 Horebeke

055/309.809

studioketels@gmail.com

Btw = 0837.648.151

 

Recentste update website: maart 2019

 

© 2015-2019

Openingsuren PASFOTO'S & Afhalingen bestelling

Maandag = 17.00-19.30u

Woensdag = 14.00-16.00u

Zaterdag = 10.00-12.00u