De afwerking van jouw foto's

Hoe wil jij jouw beelden koesteren? Er zijn tal van afwerkingen mogelijk!

De afwerking van uw foto's is net dat wat er voor zorgt, dat u er een leven lang kan van genieten. Het zijn visuele herinneringen die bij je blijven, omdat ze tastbaar gemaakt zijn.

We hebben allemaal een smartphone vol met snel genomen kiekjes, maar een waardevol portret vertrouwen we niet toe aan een electronisch device, want dan gaat het verloren in de massa, en wordt het misschien nooit meer bovengehaald. Wat je echt wil koesteren, maak je best tastbaar, dan kan je er eindeloos van genieten.

Er is keuze tussen een portret om aan de muur te hangen, om op de kast te zetten, of om te koesteren in een luxueuze box. Allen zijn ze zorgvuldig uitgezocht omwille van hun kwaliteit en uitstraling, en worden tot in de puntjes voor jou op maat afgewerkt.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Muurdecoratie; Een prachtige blikvanger in uw interieur

Klassiek en stijlvol; ingekaderde fotoprint

Ga je voor luxueus en klassiek; kies dan voor een ingekaderde fotoprint

Deze prints worden gemaakt op een kwaliteitsvol fine-artpapier, zijn voorzien van een zuurvrije passe-partout, en worden in gekaderd in een high-end houten kader met UV-beschermend en ontspiegeld glas.

Strak en modern met wouw-kleuren; aluminium

Wie voor strak en modern gaat, kiest best voor een afwerking op aluminium.

Het beeld wordt gesublimeerd in aluminium, en 16 keer opgeschuurd voor een super strakke afwerking met spetterende kleurweergave. Topproduct; krasvrij, kleurvast, zelfs ophangbaar in keuken / badkamer / zwembad / sauna / poolhouse. Afgeleverd met ophangsysteem.

Portret op de kast

Kijkbox portret op de kast

Houten kijkbox als eye-catcher op de kast

Prachtige box met mooie fotokaarten.

Jouw beelden zitten stofvrij opgeborgen en jij kiest zelf welk beeld wanneer vooraan komt te staan.

Aanvullen van jouw collectie in de toekomst is helemaal mogelijk.

De kijkbox kan in zwart/wit of houtkleur.

Kijkbox vol foto's

Koesterbox; hét neusje van de Zalm

Dé allermooiste manier om uw beelden te bewaren en uit te stallen! Een echt pronkstuk dat doorgegeven kan worden aan de volgende generaties. Heeft u graag iet unieks en stijlvol? Dan is deze afwerking absoluut voor u!

 

Luxueuze, op maat gemaakte box met fluwelen toets. Afwerking op hoogwaardig fine-art-fotopapier, en verfijnd omlijst met een witte of zwarte passe-partout. Inclusief acrylvoet om uw beelden uit te stallen op de kast.

 

Uw koesterbox is een exclusieve creatie, met veel liefde en stielkennis ontworpen en vervolgens ambachtelijk tot in de kleinste details en met de grootste zorg voor u afgewerkt.

Koesterbox, hét neusje van de zalm voor de afwerking van uw beelden. Product van Studio Ketels

Een portret aan de muur, op de kast, of een koesterbox, kan ook steeds worden aangevuld met extra cadeautjes (voor jezelf of anderen) en leuke hebbedingetjes. Er is een heel gamma van aanvullende opties.

Drukwerk voor u op maat ontworpen kan ook bij Studio Ketels!

Ideaal voor geboortekaartjes, bedankingskaartjes en al uw uitnodigingen (verjaardag, communie, pensionering, feestje ....)

of uw wensen (kerst, verjaardag, ....)

Op maat recto of recto-verso, met of zonder enveloppes in verschillende formaten.

© STUDIO KETELS

PolyArtes Bvba

Korsele 1, 9667 Horebeke

055/309.809

studioketels@gmail.com

Btw = 0837.648.151

 

 

Recentste update pagina: maart 2019

© 2015-2019

Openingsuren PASFOTO'S & Afhalingen bestelling

Maandag = 17.00-19.30u

Woensdag = 14.00-16.00u

Zaterdag = 10.00-12.00u