HOE HET WERKT: maatwerk en service!

Planningsessie

° Bij boeking van uw portretsessie, maken we telefonisch een afspraak voor de planningssessie in de fotostudio. U komt dan langs voor een kennismaking en bespreking van uw wensen. Tijdens deze sessie bekijken we voor welke afwerking u wenst te gaan, en plannen we de opnamesessie in functie van de gekozen afwerking

Exclusieve Fine-art als blikvanger voor aan uw muur? Of graag een bijzondere kijkdoos voor op kast of een luxueuze koesterbox? We overlopen alle mogelijkheden en bespreken tevens kleurenpaletten en stijkvoorkeuren, zodat uw unieke werk bij uw interieur past. Tijden deze planningssessie leggen we dan ook een geschikte locatie en een datum vast voor uw sessie op maat.

Portretsessie en ontwikkelingsfase

° Vervolgens gaat uw portretsessie door zoals gepland. Vooraf heeft u gekozen om een sessie in de fotostudio, op een bijzondere locatie of bij u thuis te doen. We zien elkaar op de afgesproken plek en gaan aan de slag.

° Na de portretsessie ga ik aan de slag met de ontwikkeling van uw beelden. Zoals een analoge fotograaf vroeger de donkere kamer indook om de beelden te ontwikkelen, duik in het digitale tijdperk de ontwikkelingssoftware in om uw beelden af te werken volgens mijn typische stijl. Ik ga volledig op maat te werk en ontwikkel uw beelden met de grootste zorg. Dit proces neemt vele uren in beslag.

portret van een vrolijk lachende baby, die bovenop een knuffel-olifant wordt gezet. hij giert het uit en kijkt recht in de lens. portret door studio ketels

Viewing en productafwerking

° Ongeveer 1 à 2 weken na uw portretsessie, kan u langskomen in de fotostudio om uw afgewerkte beelden op groot scherm te komen bekijken. U kiest dan welke beelden u laat afwerken. Koos u tijdens de planningssessie bv. voor fine-art aan de muur, dan kan u nu beslissen welk beeld dat moet worden. Uiteraard kan u uw oorspronkelijke bestelling op de viewing nog verder aanvullen indien gewenst. De doos zakdoekjes staat zeker klaar, want heel wat traantjes van ontroering zijn hier al gevloeid.

° Na de viewing ga ik opnieuw voor u aan de slag. De gekozen beelden worden tot in het allerkleinste detail afgewerkt en omgezet naar gewenste formaten en dragers. Volgens een volledig gesloten en gekalibreerde keten worden de beelden dan vervaardigd op hoogwaardige luxueuze materialen. Daarvoor werk ik nauw samen met vaklabo's, die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Afhaling bestelling en...

° Wanneer uw producten klaar zijn om af te halen, wordt u verwittigd en maken we een afspraak voor de afhaling.

° Daarna rest u enkel nog TE GENIETEN....

Portret van een meisje, starend in de verte, kijkend naar het bloementapijt van bosanemoontjes. Ze heeft een zacht roze jurkje aan en een heel lange vlecht met witte bloemetjes. Portret door Studio Ketels

© STUDIO KETELS

PolyArtes Bvba

Korsele 1, 9667 Horebeke

055/309.809

studioketels@gmail.com

Btw = 0837.648.151

 

 

Recentste update pagina: maart 2019

© 2015-2019

Openingsuren PASFOTO'S & Afhalingen bestelling

Maandag = 17.00-19.30u

Woensdag = 14.00-16.00u

Zaterdag = 10.00-12.00u