Fotografe Karen Ketels

Hallo, ik ben Karen, 38, en trotse inwoner van Horebeke, in de mooie Vlaamse Ardennen. Mijn hart maakt sprongetjes als ik mijn camera in de hand heb, en het liefst maak ik minimalistische fine art natuurbeelden en huisdierportretten.

Nadat ik mijn Masterdiploma en aggregaat behaalde aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, besloot ik nog fotografie te gaan studeren. Na enkele jaren mijn job als musicus te hebben gecombineerd met mijn werk als fotografe, ben ik intussen fulltime beeldenmaker geworden, en maak ik dagelijks mensen gelukkig met mijn werk.

Beelden zijn voor mij ontzettend belangrijk! Het is een middel om herinneringen te creëren en een ogenblik lang vat te hebben op de tijd, door die te bevriezen en vervolgens te vereeuwigen. Met mijn studio- en locatieportretten wil ik mooie herinneringen voor anderen vastleggen, en ze daardoor iets geven om hun leven lang te koesteren.

Ik maak beelden die blijven

Op locatie ben ik al verschilende jaren actief als fotografe. Vanaf november 2015 is daar dan ook het werk in de studio bij gekomen. Mijn studio is een kleine, knusse locatie, die mij bijzonder nauw aan het hart ligt. In okt 2015 behaalde ik het European Photographer -kwaliteitslabel. Uw beelden zijn bij mij dus zeker in goede handen!

 

Waarom kiezen voor Studio Ketels?

Ben je op zoek naar TIJDLOZE KWALITEIT en KLASSE, en een ONTSPANNEN portretsessie, waar plaats is voor DETAIL en een PERSOONLIJKE AANPAK? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Voor de STIJLVOLLE AFWERKING van mijn portretten, kan u er verder ook op rekenen dat ik met de GROOTSTE ZORG, resoluut enkel voor DUURZAME en LUXUEUZE materialen kies.

INVESTEREN in een PROFESSIONELE FOTOGRAAF, is dus een heel slimme keuze, waar u jaren lang van kan nagenieten!

 

© STUDIO KETELS

PolyArtes Bvba

Korsele 1, 9667 Horebeke

055/309.809

studioketels@gmail.com

Btw = 0837.648.151

 

 

Recentste update website: maart 2019

© 2015-2019

Openingsuren PASFOTO'S & Afhalingen bestelling

(open zonder afspraak)

Maandag = 17.00-19.30u

Woensdag = 14.00-16.00u

Zaterdag = 10.00-12.00u