Hoe gaat een portret laten maken bij Studio Ketels in zijn werk? 

1. Planningssessie

_____

Alles begint bij een goed plan!

De portretten die ik maak, zijn geen losse kiekjes, maar zijn volledig maatwerk voor de klant.

Om te weten wat ik precies voor jou kan maken, spreken we enkele weken voor de portretsessie af in de fotostudio, om uitgebreid kennis te maken en al jouw wensen te bespreken.

Ga je voor een tijdloos studioportret? Of liever een ontspannen buitenportret? Wie komt in beeld? Kledijkeuze? Waar in huis komt het werk te hangen? Welke materialen en kleuren passen bij uw interieur?….

2. Portretsessie

_____

In de fotostudio of op een afgesproken locatie.

In ontspannen sfeer, worden jouw portretten gemaakt in de fotostudio, of op een geschikte buitenlocatie. Ik kijk daarbij niet op het uurwerk. De sessie duurt zolang nodig is om de gewenste beelden te maken, en alle mogelijke combinaties in beeld te brengen.

3. Keuzemoment

_____

Genieten van de beelden in een sfeervolle presentatie.

Wanneer de beelden klaar zijn, kom je ze gezellig bekijken in een mooie presentatie in de fotostudio.

Op dat moment maak je jouw keuze; welke beelden je graag wil, en op welke afwerking (muurdecoratie, kastdecoratie of een album)

4. Genieten

_____

Een portret aan jouw muur, een collectie op de kast, of een album met al jouw favoriete beelden… je kan ze koesteren voor altijd!

____

 

Een portret om te koesteren, is een echt, TASTBAAR portret!

In deze digitale tijden staan onze computers en smartphones vol met kiekjes. Het is heel prettig om ons dagelijks leven zo te kunnen documenteren en bewaren.

Professionele portretten daarentegen, verdienen veel meer dan gewoon een bestandje op een USB-stick of een electronisch apparaat zijn, waar ze niet alleen vergeten, maar ook verloren kunnen raken. Laat staan vernietigd, bij een crash…

Wanneer je voor een dierbaar professioneel portret langskomt bij Studio Ketels, ga je naar huis met een tastbaar, tot in de puntjes afgewerkt, hoogwaardig product. 

Ik kies resoluut enkel voor de meest kwaliteitsvolle afwerkingen, van de meest toonaangevende professionele fotolabo’s in de industrie.

Portret aan de muur

 

Niets zo mooi als een eyecatcher aan de muur om van jouw huis een thuis te maken.

Er zijn verschillende opties, passend in elk interieur

  • Ingekaderde fine-art-print
  • Afwerking op aluminium
  • Afwerking op beton
  • Opgekleefde prints
  • Canvas
Kijkbox vol foto's

Kastdecoratie

Een verzameling op de kast? Er zijn verschillende soorten koesterboxen, waarin je al jouw favoriete beelden kan verzamelen.

Maar ook een plexi op sokkel, een aluminiumframe of een stoefboekje ogen super mooi op de kast!

foto achter plexiglas op presentatievoetje. Afwerking bij Studio Ketels

Album

Wil je graag al jouw beelden hebben? Dan kunnen die in een mooi album om voor altijd te bewaren! Een wit lederen album, met een ronde rug, en lay-flat-afwerking, in een prachtige foto-doos, is een echt koester-item voor altijd!