Pasfoto's bij Studio Ketels

Babytjes en kleine kinderen

Ook met een babytje, een peuter of kleuter kan u bij Studio Ketels terecht voor pasfoto's!

Ik heb ervaring met het maken van pasfoto's voor zo'n kleintjes, en ik beschik over heel veel geduld, dus het lukt altijd!

Het jongste babytje dat ik al fotografeerde voor een kids-ID was slechts 7 dagen oud, en dat is perfect verlopen!

Pasfoto's in het ziekenhuis, rust-en Verzorgingstehuis of aan huis.

Bent u opgenomen in het ziekenhuis, of het rust- en verzorgingstehuis, en heeft u nood aan een pasfoto? Studio Ketels komt op verplaatsing, en zorgt voor de perfecte pasfoto.

Ook voor wie thuis is, maar bv. minder mobiel is, kan op een huisbezoek voor de pasfoto rekenen! Bel even op voor een afspraak. 055/309.809

Pasfoto's voor kids-ID's, Identiteitskaart, visum, reispas, ....

TIJDELIJK GEEN PASFOTO'S WEGENS ELLEBOOGBREUK!

 

Pasfoto's nodig? Bij Studio Ketels kan je terecht voor professionele pasfoto's voor al jouw officiële documenten. Ze worden klaargemaakt terwijl u wacht!

Laat jouw pasfoto voor een identiteitskaart, kids-ID, reispas, visum, rijbewijs, internationaal paspoort, lidkaarten, studentenkaart, abonnement openbaar vervoer, personeelsbadge... maken door een vakfotograaf, en je kan gerust zijn, dat hij voldoet aan alle recentste richtlijnen!

Wist je trouwens dat men niet meer mag lachen op een pasfoto? Omdat ik zelf zo van een glimlach hou, krijg je bij mij daarom 2 verschillende pasfoto's! Enkele ernstige, conform de Europese richtlijnen, bestemd voor alle officiële documenten en enkele waarop je vrijelijk mag lachen!

° Set van 6 pasfoto's in standaard formaat (Belgische identiteitskaart, reispas, paspoort, rijbewijs, Kids-ID, studentenkaart, peroneelsbadge, ...) = €12
° Set van 2 pasfoto's brede vorm (bv. Visum USA, India) = €12
° Extra velletje met 6 lachende foto's (bv. om in te kleven in vriendenboeken poëzie's - ook voor volwassenen- of om uit te delen aan vrienden en familie) = + €3
° Digitale pasfoto (visumformaat) = €25
° Op verplaatsing (binnen een straal van 10km; bv. in het rust- of ziekenhuis, of aan huis voor wie niet goed te been is) 6 identieke pasfoto's = €25
Pasfoto's gemaakt op verplaatsing, kunnen in het daaropvolgende pasfotomoment in de fotostudio worden afgehaald. (verdere verplaatsing dan 10km = €0,5/km)

Openingsuren voor pasfoto's

° Maandag = 17.00-19.30u
° Woensdag = 14.00-16.00u
° Zaterdag = 10.00-12.00u


Lukt geen van deze momenten voor jou? Bel dan op voor een afspraak (055/309.809) (Het zou anders kunnen dat u zomaar binnenvalt wanneer er een portretsessie aan de gang is, of dat ik op verplaatsing aan het fotograferen ben, en u voor een gesloten deur staat.)

 

Vaak kan u dezelfde dag nog, of de dag erna dan langs komen voor een pasfoto op afspraak!

Nadat je bent langs geweest in de fotostudio voor jouw set pasfoto's, is de volgende stap een bezoekje aan jouw gemeente- of stadhuis. Klik hieronder op de link van jouw woonplek om te kijken wanneer je bij hen terecht kan voor het administratief gedeelte.
(ps: voor de inwoners van Horebeke = het gemeentehuis is op maandagavond geopend op dezelfde uren als de fotostudio, zo kan u in 1 ritje door alles in orde brengen.)

© STUDIO KETELS

PolyArtes Bvba

Korsele 1, 9667 Horebeke

055/309.809

studioketels@gmail.com

Btw = 0837.648.151

 

 

Recentste update website: maart 2019

© 2015-2019

Openingsuren PASFOTO'S & Afhalingen bestelling

Maandag = 17.00-19.30u

Woensdag = 14.00-16.00u

Zaterdag = 10.00-12.00u