Studio Ketels Fotograaf voor bedrijven, portretten en pasfoto's in de Vlaamse Ardennen

Opgelet! Zolang Corona onder ons is, zijn alle sessies (ook pasfoto's) ENKEL OP AFSPRAAK!

Privacy en cookies

Art 1. Privacy

In deze Privacy Policy wordt onder Studio Ketels verstaan fotografe Karen Ketels, handelend onder de handelsnaam Studio Ketels (deelproject van PolyArtes Bvba) met maatschappelijke zetel op Korsele 1 – 9667 Horebeke en met ondernemingsnummer BE0837.648.151

 

Studio Ketels volgt de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens en de ‘General Data Protection Regulation’ (GDPR in werkingtredend op 25/05/2018).

 

Studio Ketels verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig onderstaande privacyverklaring. Indien u verdere info wenst, of vragen of opmerkingen heeft aangaande dit privacybeleid, kan u steeds terecht bij fotografe Karen Ketels via studioketels@gmail.com of telefonisch op 055/309.809.

a) Verwerkingsdoeleinden en overdracht aan derden

 

  • Studio Ketels verzamelt en verwerkt persoonsgegevens van klanten
  • Onder persoonsgegevens wordt het volgende verstaan; alle info over een natuurlijke persoon, waardoor deze direct of indirect geïdentificeerd kan worden. (Bv. naam, adres, mailadres en telefoonnummer)
  • Deze gegevens zijn noodzakelijk voor een klanten- en orderbeheer. Bv. Klantenadministratie/facturatie/opvolgen en uitvoeren van bestellingen en leveringen, en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame.
  • Deze gegevens worden niet gedeeld met of overgedragen aan andere ondernemingen.

B) Rechtsgronden van de verwerking

 

  • Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.a toestemming, en 6.1.b. noodzakelijkheid voor uitvoering van een overeenkomst, binnen het kader van de GDPR (ook wel AVG = Algemene Verordening Gegevensbescherming).
  • In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van 6.1.a. (toestemming), heeft de klant ten allen tijde het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

C) Bewaartermijn en beveiliging

 

  • De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer, zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (oa. op het gebied van boekhouding).
  • Beelden gemaakt in opdracht van een klant, zullen worden bewaard tot aan de pensioenleeftijd van de fotograaf, zodat de klant gedurende de carrière van de fotografe de mogelijkheid blijft behouden om nabestellingen te doen. Vooraleer de bestanden vernietigd zullen worden, krijgt de klant de extra mogelijkheid tot een finale bestelling.
  • De verwerkte gegevens worden op passende wijze beveiligd tegen ongeoorloofde verwerking en onopzettelijk verlies.

D) Recht op informatie, inzage, correctie, verwijdering, beperking, overdraagbaarheid, verzet aangaande de persoonsgegevens

 

  • De klant heeft te allen tijde kosteloos recht op inzage van zijn/haar persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn/laten verwijderen/de verwerking ervan laten beperken/en bezwaar maken tegen de verwerking van de hem/haar betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1.f. van de AVG.
  • Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn/haar persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.
  • Het uitoefenen van een van bovenstaande rechten, kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar het volgende e-mailadres: studioketels@gmail.com. Of per brief naar Studio Ketels– Korsele 1 – 9667 Horebeke

E) Direct marketing

 

  • De verwerking voor directe marketingdoeleinden gebeurt enkel indien de klant hiervoor uitdrukkelijk zijn/haar akkoord heeft gegeven, en kan ten allen tijde kosteloos worden herroepen.

F) Klachten

 

  • De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel- commission@privacycommission.be).

Art 2. cookies

 

  • Studio Ketels maakt gebruik van Cookies (kleine informatiebestanden die op uw computer worden geïnstalleerd als u een website bezoekt). Cookies kunnen geplaatst worden door de server van deze website, maar ook door servers van derde partijen die al dan niet met deze website verbonden zijn. (Bv. Google Analytics; een tool dat Studio Ketels statistieken verschaft over aantallen bezoekers, bezochte pagina’s ed. Deze statistieken zijn volledig anoniem en worden verder met niemand gedeeld!)
  • Door het gebruik van Cookies, kan de surfervaring voor de klant worden geoptimaliseerd, en kunnen verbeteringen aan de site worden uitgevoerd.
  • Wie gebruikt maakt van de website van Studio Ketels, gaat akkoord met het gebruik van Cookies.
  • Wie het gebruik van Cookies wenst uit te schakelen, kan dit eenvoudig door de browersinstellingen aan te passen. Hou er wel rekening mee dat sommige functies op de website dan mogelijks niet helemaal optimaal werken.

© STUDIO KETELS

PolyArtes Bvba

Korsele 1, 9667 Horebeke

055/309.809

studioketels@gmail.com

BTW = 0837.648.151

RPR = Oudenaarde

 

 

Recentste update website: mei 2020

© 2015-2020

Zolang Corona onder ons is, gaan alle sessies door op AFSPRAAK!

Nadien komen de reguliere openingsuren terug

Studio Ketels
4.7
Based on 9 reviews
powered by Google
Tineke De Mulder
Tineke De Mulder
20:28 27 Feb 20
Met veel geduld en met een glimlach heeft zij mooie pasfoto’s gemaakt... van mijn 3 kleine kindjes. Bedankt!lees meer
Anais Erauw
Anais Erauw
17:44 17 Feb 20
Vlot en super vriendelijk! Goede foto's
Jan Van Hoecke
Jan Van Hoecke
13:58 14 Feb 20
Yvonne Klijsen
Yvonne Klijsen
18:55 08 Feb 20
Heel tevreden over mijn pasfoto's. Vriendelijke ontvangst
Heidi Tijtgat
Heidi Tijtgat
15:53 03 Sep 19
Een vakvrouw. Levert topwerk in alle genres. Geen gewone fotograaf ,mag... zich een "Artiste " noemen. Madame waar we nog zullen van horen!lees meer
Leen Van Wambeke
Leen Van Wambeke
08:37 07 Jul 18
Steven Van den Berge
Steven Van den Berge
09:44 26 Jun 18
Stephanie Kruitbosch
Stephanie Kruitbosch
07:38 16 May 18
Super service! Zeer vriendelijke dame!
Magda Eeckhout
Magda Eeckhout
11:34 25 Feb 18
Bekijk alle beoordelingen
Studio Ketels
5.0
Based on 5 reviews
aangedreven door Facebook
Kelly Vilyn
Kelly Vilyn
2020-06-08T14:19:33+0000
Waw! Super service. Heel vriendelijk, een echte aanrader!
Ellen Debeurme
Ellen Debeurme
2020-05-19T08:54:31+0000
warm onthaal met ruimte voor inbreng eigen idee
Kathy de Bock
Kathy de Bock
2018-12-06T19:32:21+0000
Super vriendelijke fotografe , ontspannen sfeer , zeer aangenaam persoon,... houd rekening met de vraag van de klant 👍lees meer
Maarten Dierick
Maarten Dierick
2018-02-27T18:41:17+0000
Aangename sfeer, erg vriendelijk en super resultaat. Aanrader �.
Elise Cornelis
Elise Cornelis
2018-01-29T10:22:16+0000
Karen is een professionele en heel erg enthousiaste fotografe die met een... persoonlijke aanpak prachtige portretten maakt. Wij zijn heel erg blij met de resultaten van onze 9 maanden zwanger fotoshoot en de foto’s van onze pasgeboren baby 💙, beelden om voor altijd te koesteren!lees meer
Reinhilde Nijs
Reinhilde Nijs
2015-11-11T22:10:42+0000
Is een kleine, fijne studio, waar je de gedrevenheid en passie voelt, om... de schoonheid van mens en natuur vast te leggen in beelden die blijven !!lees meer

KAREN KETELS IS BESTUURSLID BIJ

en verder ook lid bij