Gezins- en familieportretten

Een zwangerschap, een babytje geboren, een eerste, of zoveelste verjaardag, een gelukkig gezinnetje, een kinderportret, een jubileum, of genieten met verschillende generaties in een groot familieportret… 

Er zijn gelegenheden genoeg om te vieren met een mooi portret!  Kom langs voor een onvergetelijk portret, en koester die mooie momenten voor altijd!

Wat te verwachten?

Wat jouw onderwerp ook is; een babytje, een grote familie, een koppel, …. je mag steeds hetzelfde verwachten bij Studio Ketels… een professionele aanpak, volledig op maat, en tastbare hoogwaardige afwerkingen om voor altijd van te genieten…

______

1. Planningssessie

Omdat alles begint met een goed plan, spreken we op voorhand af voor een gezellige kennismaking. Het is een ontspannen overlegmoment, waarin al uw wensen aan bod komen. Bij een portretsessie fotografeer ik immers niet zomaar in het wildeweg, maar maak ik zorgvuldig wat we op voorhand hebben besproken.

2. Portretsessie

Onze 2de afspraak is het moment waarop de portretten worden gemaakt. Hetzij in de fotostudio, hetzij op een mooie buitenlocatie. Op ontspannen wijze (zonder tijdsdruk), worden de portretten gecreëerd. Kom je langs met een gezin of familie? Dan komen alle verschillende combinaties zeker ook aan bod!

3. Keuzemoment

Wanneer jouw beelden klaar zijn, spreken we opnieuw af in de fotostudio, voor de presentatie van het resultaat. Op dit keuzemoment maak je jouw keuze… welke beeld(en) wil je graag afgewerkt hebben, en op welke manier? Er is muurdecoratie, kastdecoratie en albums.

 

Gezinsportret bij Studio Ketels
Close-up van babyvoetjes in papa zijn handen door Studio Ketels
zwangerschapsportret door Studio Ketels
Babyportret in de madeliefjes door Studio Ketels
Portret met de hele familie door Studio Ketels
Afwerkingen

 

Bij Studio Ketels laat je een portret maken om van te genieten. Geen shoot-&-burn-toestanden, geen usb-stick-shoots, met digitale bestandjes die verloren geraken, maar wel echte, tastbare portretten, tot in de puntjes ontwikkeld en afgewerkt op hoogwaardige, luxueuze dragers

Voor de afwerking kies ik resoluut enkel voor de meest kwaliteitsvolle afwerkingen die de professionele foto-industrie te bieden heeft. Ik werk daarvoor samen met toonaangevende fotolabo’s wereldwijd, en garandeer prachtige producten waar u levenslang van kan genieten!

De afwerkingen bestaan uit muurdecoratie = ingekaderde fine-art-prints achter ontspiegeld glas, afwerking op aluminium of beton, of op doek in de vorm van een canvas.

Heb je graag een verzameling om op de kast tentoon te stellen? Dan is er keuze uit verschillende koester- en glasboxen.

Wil je liefst àl jouw beelden samen? Dan kan je kiezen voor een op maat ontworpen lederen album.

Gezinsportret door Studio Ketels
portret van jongen met zijn meter door Studio Ketels
Portret 1 jaar door Studio Ketels
Gezinsportret met een newbornbabytje door Studio Ketels
Babyportret door Studio Ketels
Jubileumportret door Studio Ketels
portret moeder met 2 zonen door Studio Ketels
Gezinsportret door Studio Ketels