Communie- en lentefeest

Een bijzondere portretgelegenheid!

 

Een communie- of lentefeest is een heel bijzondere gebeurtenis in het leven van een kind! Het is een moment met een grote emotionele waarde, en een mijlpaal in het leven.

Zelf heb je ongetwijfeld nog mooie herinneringen aan die speciale dag, en je hebt vast een zeker met de kinderen al eens teruggekeken naar jouw communieportret. Doe jij jouw zoon of dochter ook een onvergetelijk mooi portret cadeau?

 

Locatie

Heb je graag een tijdloos studioportret? Of liever een sessie op een locatie in de natuur, de stad of een bijzondere plek? Samen bespreken we jouw wensen om er een uniek portret van te maken.

Communieportret meisje in een bos, door Studio Ketels
Planningssessie – Portretsessie – Keuzemoment

 

Alles begint met een goed plan, dus je komt vooraf langs in de fotostudio voor de planningssessie. Daarin bespreken we al jouw wensen, het gewenste decor, of de favoriete locatie, wie in beeld komt, welke afwerkingen gewenst zijn ed.

De volgende keer dat we elkaar ontmoeten, is voor het maken van de portretten. Dat kan in de fotostudio, of op een mooie locatie zijn. Na de opnamesessie ga ik aan de slag met de ontwikkeling van de beelden, om ze tot in de puntjes af te werken.

Ongeveer 1 à 2 weken na de portretsessie, kan u dan langskomen om de afgewerkte beelden te bekijken, en te kiezen welke u graag wil laten afwerken. Na dit keuzemoment, gaat de bestelling naar het fotolabo, en gaan er nog enkele weken over tot het klaar is om af te halen.

Om zeker te zijn dat alles tijdig geleverd is voor de bijzondere dag, fotografeer ik de communicant of lentefeester minstens 6 weken voor de feestdatum!

Wie graag een plaatsje in het agenda heeft, boekt best zo vroeg mogelijk (van zodra u de datum voor communie weet). Doorgaans vult het agenda voor de communie zich rond de kerstperiode.

Het communieseizoen 2024 is volledig volzet.

Voor het seizoen 2025 kunnen reeds reservaties worden gemaakt.

_____

 

Wie komt in beeld?

Uiteraard staat de communicant helemaal centraal, maar broers en zussen, kunnen ook wel eventjes mee in beeld, en misschien is dit meteen ook wel het uitgelezen moment om kort een portret van het hele gezin te maken?

Heb je een 2- of viervoeter in het gezin? Die kan zéker mee in beeld! Aangezien dierenportretten mijn specialiteit zijn, maak ik ook hoofdzakelijk communieportretten van kinderen met hun dieren.

Honden, katten, kippen, cavia’s ed, kunnen uiteraard ook mee in de fotostudio. Voor paarden, ponys, schapen, geiten en koeien, kom ik op verplaatsing.

communieportret jongen op zwarte achtergrond, door Studio Ketels
Communieportret van een meisje met haar pony, door De Huisdierfotograaf
Communieportret jongetje eerste communie, door Studio Ketels
Communieportret van een meisje met haar hond, door De Huisdierfotograaf
Mogelijke afwerkingen

Ook voor de afwerking van communieportretten kies ik resoluut voor producten met de hoogste kwaliteit!

Hier kan u niet terecht voor een shoot- and burn fotograaf, geen usb-sticks, maar enkel echte, tastbare koesterportretten.

 

Kaartjes en cadeautjes

Drukwerkkaartjes voor de hele klas, en alle vriendjes daarbuiten. In verschillende formaten, al dan niet geplooid, of in een mooie enveloppe. Of een leuke kartonnage met een prachtige fotoprint.

Ook bladwijzers en deurhangers, of snoepdoosjes met een leuke fotoprint erop, zijn zeker mogelijk!

Geschenkjes voor meter en peter en de grootouders….

Een prachtig stoefboekje om uit te stallen op de kast of schouw, een prismablok, of een blok met fotoprint, een leuke ingekaderde print…  er zijn tal van opties!

Er zijn afwerkingen voor ieders wensen!

Het mooiste portret uit de sessie kan misschien ook wel als eye-catcher in het interieur dienen. Je kan ook een collectie van de 12 mooiste beelden uitstallen in een glasbox op de kast. Zo kan je telkens terugkijken op dit bijzondere moment!